RESTAURACE
TÝDENNÍ MENU
RESTAURACE
V kuchyni se snažíme, aby se žáci naučili kompletní přípravu pokrmů od výroby až po expedici. Uvědomujeme si, že kvalitní kuchař není jen ten, co smíchá něco s něčím, ale je to osoba schopná zajistit běžný provoz kuchyně. Proto dáváme žákům možnost podílet se na převzetí zboží a celkové přípravě potravin k dalšímu využití. Každý žák se naučí očistit a nakrájet zeleninu, rozporcovat a naložit maso, uvařit polévku nebo omáčku či úhledně prezentovat, co vyrobil. Nově jsme do našeho sortimentu zařadili minutky, tedy vaření na objednávku, abychom žáky ještě více přiblížili reálnému dění v kuchyni.
Další nedílnou součástí kuchařského umění je zadělávání těsta na kynuté knedlíky, koláče a buchty a postupně seznamujeme žáky s dalšími zákoutími kuchařské cukrařiny, jako jsou donuty, lívance, palačinky a jednoduché dezerty.
Všechny žákovské výrobky nabízíme zákazníkům v restauraci.
Týdenní menu

Dočasné uzavření provozovny
Naše restaurace je prozatím uzavřena na dobu neurčitou.
Aktuálně

Změna pracovní doby
Vážení zákazníci, restaurace je od 1. ledna 2021 až do odvolání uzavřena. Děkujeme za pochopení. Tým Nová Svratka
Otvírací doba
Restaurace
Po–Pá 11:00–15:00 hod.
Prodejna učňovských výrobků
Po–Pá 8:30–15:00 hod.
Iva Vejmolová
E-mail: vejmolova@charbulova.cz
Tel.: +420 737 453 862