RESTAURACE
TÝDENNÍ MENU
RESTAURACE
V kuchyni se snažíme, aby se žáci naučili kompletní přípravu pokrmů od výroby až po expedici. Uvědomujeme si, že kvalitní kuchař není jen ten, co smíchá něco s něčím, ale je to osoba schopná zajistit běžný provoz kuchyně. Proto dáváme žákům možnost podílet se na převzetí zboží a celkové přípravě potravin k dalšímu využití. Každý žák se naučí očistit a nakrájet zeleninu, rozporcovat a naložit maso, uvařit polévku nebo omáčku či úhledně prezentovat, co vyrobil. Nově jsme do našeho sortimentu zařadili minutky, tedy vaření na objednávku, abychom žáky ještě více přiblížili reálnému dění v kuchyni.
Další nedílnou součástí kuchařského umění je zadělávání těsta na kynuté knedlíky, koláče a buchty a postupně seznamujeme žáky s dalšími zákoutími kuchařské cukrařiny, jako jsou donuty, lívance, palačinky a jednoduché dezerty.
Všechny žákovské výrobky nabízíme zákazníkům v restauraci.
Týdenní menu

Týdenní menu 18.–21. 2. 2025
Menu platné pro týden od 18.–21. 2. 2025. Navštivte naši restauraci Po–Pá v době od 11 hod. do 14 hod. Těšíme se na Vás.
Aktuálně

Změna pracovní doby
Vážení zákazníci, ve dnech 10.–17. 2. 2025 jsou restaurace i prodejna učňovských výrobků zavřeny z důvodu jarních prázdnin. Těšíme se na Vás opět od 18. 2. 2025 v běžné otevírací době restaurace Nová Svratka Po–Pá 11–14 hod. Tým Nová Svratka...
Otvírací doba
Restaurace
Po–Pá 11:00–14:00 hod.
Prodejna učňovských výrobků
Po–Pá 8:30–15:30 hod.
Jana Bayerová
E-mail: bayerova@charbulova.cz
Tel.: +420 737 453 862